×

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

Ιδιότητα: Καθηγητής Μαθηματικών-Θεωρητικός Τέχνης

Εmail: ar.mavrommatis@gmail.com  amavrommatis@uowm.gr

Διδασκαλία σε θέματα σχεδιασμού, δημιουργίας διαμόρφωσης και επεξεργασίας δυναμικής εικόνας σε τρισδιάστατα ψηφιακά περιβάλλοντα. Μοντελοποίηση (3D Modeling)  και τρισδιάστατη εκτυπωτική αναπαράσταση (3D Printing).  Σχεδιασμός σε περιβάλλοντα Εικονικής Πραγματικότητας (VR)  και Επαυξημένης Πραγματικότητας  (AR) και την εφαρμογή τους μέσω των Games στην σύγχρονη εκπαιδευτική αντίληψη της Διαθεματικότητας και του STEAM.

Ο Άρης Μαυρομμάτης είναι Διδάκτωρ Μαθηματικών και Θεωρητικός Τέχνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διδάσκει στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ως απ. καθηγητής,  είναι επιστημονικός συνεργάτης του Western Michigan University, επιστημονικός σύμβουλος του Μουσείου Ηρακλειδών και επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα Ιδρύματα Θεοχαράκη και Λασκαρίδη.

Τα πεδίο ανάπτυξης της έρευνάς του είναι:  η Μοντελοποίηση σε τρισδιάστατα ψηφιακά περιβάλλοντα και η σχέση της με την Αντίληψη και τη Μνήμη.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά περιοδικά και Συνέδρια και είναι επιστημονικός κριτής (reviewer) στο Academic Journals και Taylor & Francis Journal.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της Προσχολικής και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την διερεύνηση εφαρμογής των τρισδιάστατων ψηφιακών τεχνολογιών στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών διαθεματικών διδακτικών προσεγγίσεων.

Επιθυμώ να εγγραφώ στο Μητρώο του ΚΕΔΙΒΙΜ προκειμένου να προσφέρω την επιστημονική μου γνώση και εμπειρία από το πεδίο που αναφέρω παραπάνω σε ένα πιο διευρυμένο κοινωνικό πλαίσιο.

TOP
Μετάβαση στο περιεχόμενο