Είμαι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του Υπουργείου Τουρισμού στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης.
Απόφοιτος του Ι.Ε.Κ. Καβάλας στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης.
Πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Τμήμα Ιχθυοκομίας – Αλιείας).
Απόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τμήμα Κτηνιατρικής).
Απόφοιτος του Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Απόφοιτος του ΠΕ.ΣΥ.Π. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
Είμαι εκπαιδευτικός σε Ι.Ε.Κ. από το 2012, εισηγητής σεμιναρίων σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης καθώς και σε προγράμματα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
Είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εξεταστής στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ενταγμένος στο Μητρώο Αξιολογητών, Επιτηρητών, Ελεγκτών, Επιθεωρητών, Εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Επιμορφωτής του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, εμπειρογνώμονας του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων, μέλος της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.
Εκπαιδευτής του Ε.Φ.Ε.Τ, του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και εκπαιδευτής του ΕΛΓΟ – Δήμητρα.
Ασχολούμαι με τη συγγραφή βιβλίων από το 2014.
Είναι ένας εκ των συγγραφέων των βιβλίων:
1. Εγκαταστάσεις και Εξοπλισμός Επιχειρήσεων Εστίασης και Φιλοξενίας, (εκδ. Λεξίτυπον, 2022).
2. Τρόποι κοπής λαχανικών (εκδ. Λεξίτυπον, 2021).
3. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων, 4η Έκδοση (εκδ. Λεξίτυπον, 2020).
4. Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.» (εκδ. Λεξίτυπον, 2018).
5. Απλά και Σύνθετα Βούτυρα (εκδ. Λεξίτυπον, 2017).
Μου αρέσει πολύ η εργασία μου στο κομμάτι της εκπαίδευσης και προσπαθώ συνεχώς να είμαι ο εκπαιδευτικός που θα ήθελα να έχω αν ήμουν στη θέση των μαθητών, χρησιμοποιώντας Web 2.0 εκπαιδευτικά εργαλεία.