×

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ

Ιδιότητα : Ψυχολογία, Επικοινωνία και Δημοσίες Σχέσεις
Διδασκαλία στα θεματικά πεδία : Διαχείριση κρίσεων, Διοίκηση ανθρώπινων πόρων, ΜΜΕ & επικοινωνία, Ψυχολογία

Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τα γνωστικά αντικείμενα της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, της Ανάπτυξης και Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων καθώς και της Συμβουλευτικής με τα οποία εξάλλου ασχολούμαι επισταμένα σε επαγγελματικό επίπεδο για πάνω από μία 15ετία.

Παράλληλα, διαθέτω μεγάλη διδακτική εμπειρία άνω των 500 ωρών στα γνωστικά αντικείμενα της Επικοινωνίας, της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και της Ψυχολογίας , τόσο ως εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και στις Σχολές Προπονητών UEFA της ΕΠΟ όσο και ως βασικός εισηγητής σε αναρίθμητα σεμινάρια Αθλητικών Ακαδημιών ανά την Ελλάδα. Είμαι συγγραφέας του Βιβλίου ”ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ” των εξειδικευμένων αθλητικών εκδόσεων SPORTBOOK το οποίο και πραγματεύεται ζητήματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας για προπονητές, παιδιά – αθλητές και γονείς.
Επιθυμώ να εγγραφώ στο μητρώο του ΚΕΔΙΒΙΜ γιατί η διδασκαλία είναι η ζωή μου και την αγαπάω, νιώθοντας την ανάγκη να την παράσχω τις δικές μου γνώσεις και εμπειρίες μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό και ταυτόχρονα ελκυστικό ακαδημαϊκό περιβάλλον.

  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,
  • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,
  • ΜΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ,
  • ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
TOP